Nieuwe zaak: Made by Jolien – handgemaakte kinderkleding

Wie is Jolien ?

Jolien Claeyé, oprichtster van het merk, is mama van 2 prachtige kindjes Damu & Nona. Sinds de geboorte van haar nichtje en eigen kindjes werd ze verliefd op handgemaakte babykleding- en babyspullen.  Na veel opzoekwerk, oefenen achter de naaimachine en enkele op maat gemaakte spullen voor kennissen ging ze in 2020 echt van start

Volgens Jolien moet babykleding zacht zijn en eenvoudig, daarom kiest ze voor comfortabele producten. Los daarvan valt ze graag op door unieke en eigenzinnige prints te gebruiken, zaken die ze zelf uitkiest. Bij de ontwikkeling van haar artikelen staat gemak centraal. Ze hoopt namelijk dat de ouders net zo blij worden van haar producten als de kleintjes dat doen. Ze kan er zo van genieten wanneer een kind in de kledingkast wijst naar een artikel dat door haar werd gerealiseerd.

Made by Jolien staat niet alleen voor babykleding maar ook voor babykamerspullen. Het assortiment wisselt constant en daarbij wordt rekening gehouden met de wens van de klant, zowel op niveau van design als van print(s).

En sinds december 2022 heeft Jolien ook eindelijk haar eigen fysiek verkooppunt waar je haar handgemaakte baby – en kinderkleding samen met andere leuke spullen kan terugvinden.

Alles wordt stuk voor stuk door haar gemaakt in het atelier achteraan in de winkel. Een enorme troef, want zo zien klanten “in  ‘t écht” de passie van Jolien.

We zijn zo blij dat ze voor Sint-Gillis gekozen heeft om haar zaak te vestigen. Sint-Gillis valt op door speciaalzaken als deze. 100% écht, 100% puur. Hier beantwoordt Made by Jolien aan. Welkom in Sint-Gillis!

Verkén onze mooie aanwinst: Made by Jolien: Sint-Gillislaan 139 in Sint-Gillis Dendermonde. Verkén haar toffe website/e-shop: www.madebyjolien.be