Ondernemer in the picture: De Tentzetter

Tentje nodig bij de komende lente/zomerfeesten ? 1 adres: Michaël Goossens, a.k.a. DE TENTZETTER

Het seizoen van de lentefeesten is gestart! En ook de organisatie van de zomerfeesten zit op kruissnelheid. Ben je op zoek naar een tent voor een groot/klein/tuin/straat-feest ?  Dan vind je in Sint-Gillis dé ideale partner: DE TENTZETTER! What’s in a name ? It’s ALL in the name 🙂

Rasechte Sint-Gillissenaar en zaakvoerder Michaël Goossens “zet tenten”… en niet zomaar tenten. Zijn gamma strekt zich uit van kleine tot grote kadertenten, voor ieders budget, voor ieders feest. Mag het al iets “speciaal” zijn, dan kies je voor zijn pagodetenten of stertenten. Alles wordt geleverd en geplaatst door Michaël hemzelve! Ook kan hij plankenvloeren zorgen.

Dankzij zijn netwerk van partners kan De Tentzetter ook aan uw andere noden voldoen. Tafels, stoelen, receptietafels, borden, bestek, … Je ziet: De Tentzetter is uw ideale partner voor kleine en grote events, tuin- en bedrijfsfeesten.

De Tentzetter is ook de bevoorrechte Verkén-partner voor de gekende “Corso-bar” van Verkén Sint-Gillis & Hopmonkey tijdens de Bloemencorso (1e zondag van september) in de tuin van Sint-Gillislaan 137. Deze gezellige locatie werd volledig aangekleed in samenwerking met Michaël!

Contact: