Lekkere, dagverse en originele sushi

Gek op Sushi en Aziatisch eten?   Dan moet je bij IsaSushi zijn! “The place to be” voor afhaal-sushi en andere Aziatische gerechten. U kunt uw gerechten komen afhalen of zij zorgen voor catering in Dendermonde en omstreken.

Isabel Van Haver, zaakvoerster en chef kok is met IsaSushi  begonnen in 2015 als een uit de hand gelopen hobby. Twintig jaar geleden leerde ze in Duitsland sushi kennen en was er zo door gefascineerd dat ze het zelf is beginnen maken.

De sushi wordt dagvers gemaakt zo nauw mogelijk bij het afgesproken afhaaluur zodat alles zeer vers is. Alsook wordt de samenstelling van de “boxes” op regelmatige basis veranderd maar suggesties en voorkeuren mogen uiteraard bij het plaatsen van een bestelling steeds worden doorgegeven. Alsook houden we rekening met voedselintoleranties. De sushi kan besteld worden voor zowel aperitiefhapje, voorgerecht of als hoofdgerecht. Alles is mogelijk!

Ook een leuke cadeautip: DE ISASUSHI KADO-BON! Zo kan je iemand anders laten kennismaken met de verrassend lekkere gerechtjes van Isabel.

 

Ontdek ISASUSHI’s menu met steeds nieuwe suggestie-sushi op haar website: https://www.isasushi.be/

Processiestraat 23 te Sint-Gillis
Tel.: 052 77 90 85