Summer Shopping Weekend & Blaá Kèirmis!

SUMMER SHOPPING WEEKEND op 23, 24 en 25 juni

Nét voor de start van de zomervakantie kan je tijdens het SUMMER SHOPPING WEEKEND bij enkele lokale handelaars in Dendermonde én Sint-Gillis genieten van zomerse kortingen, een interessante actie of … genieten van opendeurdagen met een zomers drankje in de zaak ! Ook op zondag 25 juni zijn er winkels in Dendermonde EXTRA open van 14u tot 18u.  De deelnemende zaken in Dendermonde en Sint-Gillis ontdek je op de website van Dynamisch Dendermonde

Deze shopadresjes in Sint-Gillis doen alvast mee:

  1. MOERNAUT, schoenen en dameskleding, Sint-Gillislaan 94. Geniet er al van soldenkortingen! OOK OPEN ZONDAG 25/6 van 14u tot 18u. OOK MAANDAG 26 JUNI kortingen tot -50% op de zomercollectie!
  2. BEAUDELISE, lingerie en homewear voor dames en heren, Sint-Gillislaan 86.
  3. TIME 4 TEA, thee en toebehoren, Breestraat 140 te Sint-Gillis Dendermonde. Enkel op VRIJDAG 23/6
  4. TARRA VERPAKKINGSVRIJ, Sint-Gillislaan 91. Kom er allerlei lekkers proeven. Vrijdag 23/06 en zaterdag 24/06 is Tarra OPEN 8u30-18u
  5. BUEN GUSTO, Spaanse wijnen en delicatessen, Frans van Schoorstraat 20. Krijg een heerlijk glaasje cava aangeboden!

Jaarmarkt & Kermis

Vanaf vrijdag 23 juni is het in Sint-Gillis ook jaarmarktkermis of zoals we hier zeggen “De Blaá Kèirmis” op het kerkplein. Met op zondag ook een rommelmarkt achter de kerk, Platten Akker.

Op maandag 26 juni is het Jaarmarkt in Sint-Gillis. Dan kan je dus “beestjes kijken” (trekpaarden- en ponyprijskamp, melkveekeuring enz.) achteraan de Burgemeester Potiaulaan. Ook is er in de Processiestraat een kinderjaarmarkt.

Van al dat shoppen en kermissen krijgt een mens dorst en honger … dus op tijd een drankje nuttigen op de lokale café-terrasjes, lokale restaurants en frituren !

Dus …van vrijdag tot maandag feest voor groot én klein 😉

het volledige programma van Sint-Gillis Jaarmarkt: