Gasabo, heerlijk lokaal bier!

Sint-Gillis zal niet snel zonder zijn lokaal biertje in de frigo zitten… want na Hopmonkey verwelkomen wij ook in 2023 Gasabo als lid van Verkén Sint-Gillis!

Gasabo is een bier met een bijzonder verhaal… de eigenaars van Gasabo Brewery – Clément en Christian – beschrijven het als volgt:

Het drinken van Gasabo Gold is als het ontdekken van een hemelse waterval in hartje Afrika om je vervolgens onder te dompelen in een verfrissend paradijs van subtiele noten, gouden sterren, pure zaligheid en eindeloos geluk.

Gasabo Brewery slaat een brug tussen de biercultuur van België en de levensvreugde van Afrika en staat voor een vol gehopt levensfeest, boordevol pittige finesse. Met levendig optimisme. Met heerlijke smaak. De naam van hun bier is een directe verwijzing naar een streek in Rwanda, het heerlijke Afrikaanse ingrediënt dat het vuur aanwakkert!

Leef op de Gasabo manier, Kom samen, deel, verbind en voel je gezegend.

Meesterbrouwer, Shingiro, heeft werkelijk een unieke bierervaring gecreëerd die uw smaakpapillen naar de meest afgelegen genotzones zal voeren. Gasabo Gold is hun eerste bier. Wij hebben het geproefd en … we moeten en mogen het zeggen: het bier is van wereldklasse !

Gasabo haalde ook al de drankkaart van enkele lokale horeca-adressen, zoals bij ons culinair topadresje: Restaurant Da Vinci. Bent u in actief in de horeca of kent u iemand die geïnteresseerd kan zijn in dit bier, niet twijfelen! Contacteer Gasabo!

Bij Brouwerij Gasabo draait alles rond: plezier beleven aan een uniek brouwsel, met de roots van de stichters en het Belgische vakmanschap als basis. In onvergetelijke momenten. Door te proosten op het leven.

Benieuwd ? Je kan het bier online bestellen op hun webshop, het wordt gratis aan huis geleverd!

Contact: