Smokkelwaar … nu ook cocktailbar!

Dé shop voor liefhebbers van Rum & andere spirits … én cocktaillovers!

Smokkelwaar had al eens een passage in Sint-Gillis, toen zaakvoerders Tony De Maeseneir een tijdje zijn winkel had op de Sint-Gillislaan 147. En sinds eind 2022 is SMOKKELWAAR IS BACK!

Samen met partner Tati ontvangt Tony je in een gloednieuwe winkel aan de Sint-Gillislaan 179 (een locatie die ooit supermarkt De Croock was en nadien jarenlang de Outletshop van Schoenen Moernaut huisvestte)

Liefhebbers van rum, whisky en andere spirits worden hier ondergedompeld in een unieke sfeer, die perfect aansluit bij het “Smokkelwaar-imago”. Tony geeft persoonlijk advies bij het zoeken van jouw favoriete drankje of geschenk. Puur of liever mixen als cocktail ? Ook hier kan Smokkelwaar je helpen bij de keuze van perfecte frisdrank zoals tonic. Ook ontdek je hier steeds exclusieve biertjes en natuurlijk ook de Sint-Gillisse Gin Gillis is hier verkrijgbaar!

Maar er is ook meer te koop… ook de meubels die je in de winkel ziet, zijn te koop.

EN BIG NEWS: vanaf JULI 2023 kan je hier ook genieten van heerlijke cocktails in de SMOKKELBAR! Een deel van de winkel werd nu ingericht als smoky-licious cocktailbar. Je voelt je er zo in een grootstad à la Londen of New-York.

Tony en Tati volgden trouwens bartendercurussen in Londen en Barcelona. Dus ze zijn nu specialist ter zake… benieuwd naar hun heerlijke cocktails (en mocktails niet te vergeten) ?

Ontdek ze deze zomer bij Smokkelwaar/bar!

ADRES: Sint-Gillislaan 179 te Sint-Gillis Dendermonde

MEER INFO OP https://www.smokkelwaar.be