Wat als… 2 lokale toppers samenwerken ?

MOERNAUT  en  SPORTPODO D’HAESE bundelen opnieuw hun krachten 😉

Op de halfjaarlijkse Kidsvoetdagen zet het Sint-Gillisse schoentjespaleis MOERNAUT graag hun jongste klantjes in de spotlight!

Hun volgende Kidsvoetdag gaat door op zaterdag 16 september van 10u tot 17u30

Wil je eens graag weten of jouw kind gezonde voetjes heeft ? Dan moet je zeker langsgaan, want Moernaut’s buurvrouw, Veerle D’haese, podologe en zaakvoerster van SPORTPODO D’HAESE komt met haar team langs om gratis professioneel advies te geven over de voetjes van je kids (min. 3, max. 14 jaar oud). Ze controleren de voetstand en het voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en bieden advies voor de juiste schoenkeuze.

Om alles vlot te laten verlopen raadt Moernaut aan om een afspraak te maken bij het podologenteam, dit kan op de link hieronder.

BOEK HIER JOUW AFSPRAAK BIJ DE PODOLOOG

Maar jullie zijn zeker ook welkom zonder afspraak 😉

Voor alle bezoekertjes voorziet Moernaut kindergrime en tattoos van TOEPENEUZE

… én iedereen krijgt bij aankoop van een paar nieuwe stappers een leuke surprise.

Met hun ruim assortiment aan schattige, hippe, stoere én kwalitatieve kinderschoenen van topmerken, gespecialiseerd advies van onze ervaren verkoopsteam… én een keigezellige kindercorner, heeft Moernaut alles in huis voor blije kindervoetjes en een leuke shopping ervaring.  Neem al eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen!

jongenscollectie

meisjescollectie

bij aankoop van kinderschoenen vanaf zaterdag 16 september tot en met zondag 1 oktober. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel in de winkel te Dendermonde, niet in de webshop.