Verkén Hopmonkey-bar @ Bloemencorso zondag 3 sept.

Op zondag 3 september paradeert de 72e Bloemencorso weer door de straten van Sint-Gillis.  De vele (tien)duizenden bezoekers zullen ongetwijfeld weer genieten van de vele prachtig versierde bloemenwagens, niet te vergeten: all made in Sint-Gillis! Wat deze stoet dan meteen ook zo uniek maakt.

Als ondernemersvereniging dragen wij de corso uiteraard een warm hart toe, getuige daarvan is de sponsoring door de vele handelaars.  Ook onze heerlijke Gin Gillis heeft àlles te maken met de corso, want dit bijzonder populaire drankje bevat het aroma van tientallen bloemetjes, waaronder dé bloemencorsobloem, de dahlia. Ook het etiket wordt gesierd met deze bloem.

Bezoek zondag zeker de “Klassieker onder de trekpleisters tijdens de Bloemencorso Sint-Gillis”… de Verkén Hopmonkey-Bar!  Vanaf ’s middags kan je er al terecht voor een lekker aperitiefje. Loop door de poort van Sint-Gillislaan 137 naar deze bijzondere locatie, intiem, sfeervol, gezellig alla ☺️

Proef er in primeur het streekbier Hopmonkey van ‘t vat, heerlijke wijntjes en bubbels en natuurlijk: onze wereldberoemde Gin Gillis !

en voor wie de weg zou kwijt geraken tijdens de corso… hier is een handig plannetje.

Tot zondag 3 september in de Verkén Hopmonkey-Bar!

Alle info over de Bloemencorso, leest u hier